Поръчка и Доставка
Ако не намирате тук необходимата Ви информация, моля свържете се с нас на 0885 046 681 или ни пишете на eshop@hrisima-fashion.com
 
 
ПОРЪЧКИ ПРЕЗ УЕБ САЙТ www.hrisima-fashion.com
 
Повече информация за поръчки може да получите на:
Моб.тел.: 0885 046 681
 
 
ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА
 
 
 
Поръчки, направени след 17:30 часа в петък, както и тези от събота и неделя, ще се обработват в понеделник след 9:30 часа.
Всички поръчки, направени в официални празнични и почивни дни ще бъдат обработени в първия работен ден след тях.  
 
ДОСТАВКАТА се извършва на територията на стрната от куриерска фирма Еконт Експрес. Пратката е застрахована, като застраховката е за наша сметка.
 
Срока за доставка на територията на България, за налични облекла е 5 работни дни, считано от датата на потвърждаване на поръчката.
Модели, изработени по Индивидуални поръчки са със срок на доставка 25 работни дни или срок определен между клиента и HRISIMA FASHION (подлежи на допълнително уточняване).
 
 "ХРИСИМА - МК" ЕООД си запазва правото да променя срока на доставка, ако това е свързано с независещи от нас причини (форсмажорни обстоятелства - наводнения, заметресения и др.)
 
Ако имате каквито и да било проблеми или въпроси относно поръчване, може да получите помощ в реално време като ни се обадите на 0885 046 681 или да ни пишете на eshop@hrisima-fashion.com
 
 
 
 
УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ
 
ВАЖНО: Преди да изпратите продукт за връщане, моля свържете се нас за уточняване на причините и потвърждаване от страна на HRISIMA FASHION!
Не приемаме връщане на продукти БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО уточняване и потвърждаване от страна на 
HRISIMA FASHION!
 
 
Може да се откажете от поръчаните стоки преди да е осъществена доставката стига Поръчката да не е предадена на куриера за изпълнение, като трябва да се свържете с нас и да ни съобщите номера на Поръчка и датата, на която е направена. В случая не дължите неустойки.
 
Съгласно чл.55, ал.1, т.1 от ЗЗП, потребителят има прави да върнете поръчан продукт в срок от 7 (седем) дни, ако той е с ненарушен търговски вид и заплати разходите за доставка в двете посоки, считано от датата на получаването му.
Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има наличен такъв) или с друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да направите с куриер по Ваш избор. Подлежи на връщане продукт, който е в оригиналните си вид, опаковка и качество, не е преминал никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия, нарушаващи цялостта му). Разходите за връщането са за Ваша сметка. Ако състоянието на продукта не отговаря на посочените условия, ние ще Ви го върнем, като сумата, за която сте го закупили става невъзвръщаема. 
 
Модел, който е изпълнен по Индивидуална Поръчка (Ваше задание), не подлежи на замяна или връщане (съгласно чл.55, ал.2, т.3 от ЗЗП).
 
При подмяна на продукта, разходите за куриерската услуга са за Ваша сметка. 
 
Ние проверяваме старателно всеки артикул, преди да достигне до Вас, но ако се случи да направите рекламация поради фабричен дефект, ние ще поемем разходите за неговото връщане. 
 
При връщане на продукт, ние ще Ви възстановим платената сума в срок от 30 (тридесет) дни, след уточняване на начина на плащане:
при плащане с наложен платеж или по банков път - чрез банков превод (след предварително уточнение на връщането на продукта)
 
 
 
 
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
 
Начините на плащане, с които работим, са:
- По банков път. Поръчката се изпълнява след получаване на превода.
- С наложен платеж - плащане при доставка. Поръчаните артикули се заплащат директно на куриера, в момента на доставката. 

Модели (продукти), изработени по Индивидуални поръчки се капарират в размер на 50% от стойността на крайната цена, чрез банков превод по сметка:
IBAN: BG12 IABG 7488 4000 3304 00
BIC: IABGBGSF
Интернешънъл Асет Банк АД
Остатъка от сумата се заплаща на куриера при получаване на готовия модел.
 
Цените в сайта са с включен ДДС.

"Хрисима - МК" ЕООД (Собственика на www.hrisima-fashion.com) запазва правото си да променя цените на продуктите  по всяко време без предварително уведомление на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявяване на попръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, "Хрисима - МК" ЕООД (Собственика на www.hrisima-fashion.com) има правото да откаже изпълнението на поръчката без да дължи обезпечение на потребителя с изключение на това, ако има допълнителни суми платени от потребителя.